Sandra Alevärn

Vi berättar gärna om alla de saker vi är extra stolta över med vår PT-utbildning (FRISK-licensen, att alla elever får en hemsida i examenspresent, hur vi hjälper eleverna till jobb - ja, du förstår!), men i slutändan är det absolut viktigaste att höra vad våra tidigare elever tycker om den utbildning de fått. 

Därför presenterar vi Axelsons Stories, där du får möjligheten att höra personliga tränare från hela Sverige berätta om utbildningen. 

Vi presenterar nu Sandra Alevärn (@pt_alevarn) som tog examen på Axelsons PT Education i Oktober 2019. Hon jobbar idag på Scania Hälsocenter Gröndal, och vi passade även på att fråga hur det går för henne just nu! 

”Jag är så glad över att jag valde att utbilda mig till Personlig Tränare, för det är verkligen precis lika roligt som jag hade hoppats. I och med att jag hela tiden möter nya klienter med nya förutsättningar, mål och behov får jag mer omväxling än jag förväntade mig och dessutom en naturlig chans att fördjupa mig i de delar som är viktiga för just de klienter jag har. 

Träningscentret jag jobbar på har tillfälligt stängt på grund av Corona-krisen, men för mig är det ett tillfälle att hitta kreativa lösningar för att fortsätta jobba med mina klienter, och inte minst en chans att lära mig mer inom både träning och kost, och en möjlighet att utveckla både mitt företag och varumärke. 

Det absolut bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa så många olika människor att nå deras mål, för oavsett vilken målsättning klienten har är det samma otroliga känsla när vi väl når dit.”⠀

Vi är oerhört stolta över Sandra, och ser fram emot att hjälpa dig göra samma resa i framtiden! 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se