Andreas Israelsson

Jag föddes i Leksand, Dalarna, en stad som har nära till allt. Såväl fotbollsplaner som hockeyrinkar och arenor var aldrig mer än en promenad bort, vilket kan vara en av anledningarna att jag så länge jag kan minnas har älskat allt som har med idrott och träning att göra.

Det började med lagidrotter, såväl hockey som fotboll och basket, men blandades snart upp även med friidrott. För mig var allt inom idrotten roligt, i skolan däremot var det en sak jag tyckte var jobbig, jag var alltid både minst och kortast i klassen, och vi vet alla hur skolmiljön ser ut.

Kanske var detta en av anledningarna att jag i högstadiet fann kärleken till styrketräning, och det är fortfarande fascinerande för mig hur mycket träning kan påverka såväl ens självkänsla som självförtroende.

Kärleken till styrketräning fortsatte växa även under gymnasiet, och efter studenten stod jag inför ett av de mest avgörande beslut jag tagit. Antingen skulle jag satsa allt på att bli brandman, eller lägga fokus på mitt absolut största intresse, träning.

Valet jag gjorde tog mig till Stockholm år 2005 där jag började som PT på SATS, en arbetsplats jag nu, 13.000 PT-timmar senare jobbar kvar på. Det är lätt att efter så lång tid börja känna att man kan saker och ting, men jag tycker att det i alla jobb (men inte minst som tränare) är otroligt viktigt att komma ihåg att oavsett hur många tusen timmar man än må ha jobbat och hur många böcker man än läst, så finns det alltid mer att lära. Det finns alltid nya personer att träffa, nya erfarenheter att få och nya studier att ta in. De tränare som resonerar så även efter många års arbete är de tränare jag respekterar allra mest.

För egen del så är träningen något som har hjälpt mig otroligt mycket under livet, inte bara genom skoltiden, utan även när jag som 16-åring fick höftproblem. Jag är nu tio operationer senare, och har tack vare träningen aldrig vart varken starkare eller mått bättre.

I nuläget har jag förutom mitt heltidsjobb ett eget företag där jag jobbar med träning online, föreläsningar och event, och ett av de absolut häftigaste jobb jag fått är när jag hjälpte världsmästaren i armbrytning med träningsplaneringen inför VM, speciellt då jag även själv tävlar inom styrkelyft.

Jag heter Andreas Israelsson, är 37 år gammal och jag ser fram emot att träffa dig på Axelsons PT Education.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se