Freddy Gonzalez C

Vi berättar gärna om alla de saker vi är extra stolta över med vår PT-utbildning (FRISK-licensen, att alla elever får en hemsida i examenspresent, hur vi hjälper eleverna till jobb - ja, du förstår!), men i slutändan är det absolut viktigaste att höra vad våra tidigare elever tycker om den utbildning de fått. 

Därför presenterar vi Axelsons Stories, där du får möjligheten att höra personliga tränare från hela Sverige berätta om utbildningen. 

Vi presenterar nu Freddy Gonzalez C (@coach_mrchops) som tog examen på Axelsons PT Education i Februari 2020. Han driver idag eget bolag och vi passade därför på att fråga hur det går för honom just nu! 

”Jag har under de senaste åren jobbat som tränare inom kampsporten, vilket tillsammans med utbildningen jag fick på Axelsons PT Education har fått mig att känna mig väldigt trygg i mina kunskaper. Jag valde att starta eget efter att jag tog examen och har nu kommit igång med mina första kunder. 

Jag som precis hade börjat jobba med mitt eget bolag när COVID-19 bröt ut blev såklart väldigt påverkad av krisen, men jag har nu ställt om till onlinecoaching för att hjälpa klienter över nätet tills situationen kring viruset är bättre, vilket är ett väldigt spännande sätt att jobba!

En av de bästa sakerna med jobbet som Personlig Tränare är att det alltid går att lära sig mer! När Corona-viruset bröt ut passade jag även på att utbilda mig till kostrådgivare via Axelsons PT Education, vilket gör att jag nu även kan erbjuda kostrådgivning online.”⠀

Vi är oerhört stolta över Freddy, och ser fram emot att hjälpa dig göra samma resa i framtiden! 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se