Anna-Maria Castaneda

Vi berättar gärna om alla de saker vi är extra stolta över med vår PT-utbildning (FRISK-licensen, att alla elever får en hemsida i examenspresent, hur vi hjälper eleverna till jobb - ja, du förstår!), men i slutändan är det absolut viktigaste att höra vad våra tidigare elever tycker om den utbildning de fått. 

Därför presenterar vi Axelsons Stories, där du får möjligheten att höra personliga tränare från hela Sverige berätta om utbildningen. 

Först ut är Anna-Maria Castaneda (@annamaria_personaltrainer) som tog examen på Axelsons PT Education i Oktober 2019. Hon jobbar idag på @pulsochtraning i Nynäshamn, och vi passade även på att fråga hur det går för henne just nu! 

”Jobbet som PT var precis som jag tänkt mig – fast till och med ännu roligare. Jag har vuxit grymt mycket på den här korta tiden, och att få hjälpa klienter uppnå sina drömmar, oavsett förutsättningar, mål och tidigare erfarenheter, är enormt givande!

Corona-krisen har såklart påverkat oss en del, men det har samtidigt fått oss att tänka utanför boxen, och det känns som om träningen nu är viktigare än någonsin för många människor. Jag tränar till exempel mina seniorkunder hemma hos dom, jag kör utomhus för de som önskar det och anpassar annars tiderna till när det är som lugnast i gymmet. ⠀ ⠀

Det jag gillar mest med mitt jobb är att få sprida träningsglädje och att få följa mina kunders framsteg. När de lyckas uppnå både stora och små mål så blir jag minst lika glad och lycklig som dem själva.⠀
Att få komma nära sin kund, skratta tillsammans, peppa, puscha och fira ⠀
framstegen – det är ett sant lyckorus.”⠀

Vi är oerhört stolta över Anna-Maria, och ser fram emot att hjälpa dig göra samma resa i framtiden! 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se