Joseph Skarheden Cham

 

Under mina barndomsår testade jag på det mesta i träningsväg och på bara några år hann jag med allt ifrån simning och boxning till fotboll och dans. Kärleken till gymmet och styrketräningen hittade jag dock först i tonåren. Det började som en kul grej, men har under åren vuxit till att bli min absolut största passion, en sak jag brinner mer för än något annat. 

 

När jag blev lite äldre fick jag jobb på en högstadieskola för elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer, varpå träningen fick ytterligare en dimension. Helt plötsligt kunde jag hjälpa andra genom att dela med mig av mitt absolut största intresse. 

 

Vissa av barnen hade svårt för att vara i större grupper, och det var en helt otrolig känsla att få jobba enskilt med just dom eleverna, inte minst när jag såg hur många delar av deras personlighet som utvecklades bara genom att skapa rörelseglädje. Det var inte alltid lätt, men det var något av det mest inspirerande och motiverande jag någonsin gjort. 

 

Kanske var det också just dom stunderna som fick mig att söka ett extrajobb på en ungdomsgård i samma område. Jag ansvarade för deras gym och ungdomarnas träning i gymmet och jag kommer aldrig glömma hur det var att träffa ungdomar som varken hade tränat tidigare eller hunnit lära sig svenska, men ändå lyckades kommunicera utan problem genom rörelse och träning. Det var under den tiden jag förstod att träning var något jag ville ha som något mer än en hobby. 

 

På rekommendation av vänner fick jag nys om Axelsons PT Education, och efter att ha pratat med skolan förstod jag direkt varför de rekommenderat den. Utbildningen är såväl bred som djupgående, och upplägget ger en verkligen möjlighet att hinna sätta sig in i alla ämnen innan man går vidare.

 

Jag heter Joseph Skarheden Cham och jag rekommenderar Axelsons PT Education för dig som älskar träning, hälsa och att se människor bli den bästa versionen av sig själva!

 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
12.06.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Göteborg
 

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se