Jalica Skarheden Mix

Som barn satsade jag på simning, men fann i tonåren kärleken till gymträning, vilket jag tyckte var mycket roligare. Gymmet blev mitt andra hem och under alla timmar jag spenderade där la jag märke till vad de personliga tränarna gjorde med sina kunder. Jag såg vilka övningar de körde, hur de planerade sina pass, hur de instruerade sina klienter och hur de förde sig, och jag visste redan då att jag någon gång också ville stå där.

När jag blev gravid tappade jag motivationen för att träna, något som höll i sig även efter förlossningen. Det var egentligen inte så att jag inte ville träna, jag visste bara inte hur. Det var då min mamma påminde mig om alla gånger jag iakttagit de personliga tränarna på gymmet, och det var då jag bestämde mig för att det var dags.

Jag valde Axelsons PT Education för att deras upplägg passade mig perfekt. Jag valde standardupplägget så att jag hade gott om tid att både plugga och ta hand om bebisen, men det var också skönt att låta kunskapen landa ordentligt innan vi gick på nästa block.

Under utbildningen kom all motivation tillbaka och lite till, inte minst för att jag och mina klasskompisar både tränade och pluggade mycket ihop. Det var en av de absolut roligaste tiderna i mitt liv, och många av mina klasskompisar är nu nära vänner.

Idag jobbar jag som PT på SATS Sveavägen och har flera månader vart den PT som haft flest timmar i kejdan. Jag är i år (2019) nominerad till årets PT och har fått en roll som mentor för våra nya PT’s. Jag har även gjort en gymguide i fyra delar som publicerades i Expressen och blivit ambassadör för Under Armour.

Jag heter Jalica Skarheden Mix, och jag rekommenderar Axelsons PT Education till alla som vill utbilda sig till Personliga Tränare.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
12.06.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Göteborg
 

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se