Calvin Keyser-Allen

 

Jag växte upp i Santa Cruz på Kaliforniens kust, och när jag som tolvåring fick min första träningsbänk blev jag direkt hooked på styrketräning. När jag i tonåren började spela fotboll i ett gymnasielag hade laget enbart vunnit en match under de senaste två åren, men jag och en grupp andra dedikerade atleter bestämde oss för att få ändring på det. Vi jobbade hårt såväl on season som off season, och när jag väl såg resultaten föddes drömmen om att få jobba med coaching professionellt. Mot slutet av min gymnasietid hade både laget och jag vuxit enormt. Laget var helt plötsligt ett "playoff team", och jag slog rekord i flest sprungna meter på en säsong och fick senare utmärkelsen ”one of the State’s top athletes of the century” av California state athletic association.

2006 flyttade jag till Sverige och har nu inte bara hittat den stora kärleken utan även fått en son. Strax efter flytten till Sverige började jag jobba som Personlig Tränare och har därefter tävlat i såväl tyngdlyftning som bodybuilding och CrossFit. Utöver detta har jag jobbat på ett fysiologilabb och givit högskoleföreläsningar i Fysiologi. 

Jag har alltid brunnit för sport, träning och hälsa, men alltefter åren gått har jag insett att den för mig viktigaste delen är den mer holistiska balansen mellan att ta hand om sig själv träningsmässigt och att skapa sig ett bra liv även utanför gymmet. 

Mitt sätt att coacha har vuxit fram baserat på mina erfarenheter som atlet, kunskapen jag fått från jobbet inom fysiologin och allt jag nu lärt mig som far. 

Jag heter Calvin Keyser-Allen, och jag ser fram emot att hjälpa dig att nå längre genom Axelsons PT Education.
 

 
 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
12.06.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Göteborg
 

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se