Alexandra Järgren

När jag fick frågan om jag ville jobba som lärare på Axelsons PT Education var svaret självklart. Utbildningen har verkligen alla de delar som gör att man är redo att ta sig an klienter på egen hand när man tillslut står med licensen i handen. Jag är oerhört tacksam över att få vara en del av det helt fantastiska lärarteam som finns på Axelsons PT Education, och går till och från varje föreläsning med ett leende på läpparna på grund av alla engagerade elever. 

Jag utbildar inom sälj och kommunikation vilket är ämnen som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Att lyckas som personlig tränare handlar inte enbart om att kunna alla träningsrelaterade delar, för om man inte är duktig på att nå ut till människor kommer man aldrig få visa hur duktig man är. Min bakgrund inom sälj innefattar alltifrån telefonförsäljning till gatuförsäljning och butiksjobb, vilket verkligen var en ovärderlig förberedelse inför för den stund då jag själv skulle hitta och boka in mina första klienter.

Mitt intresse för träning började väldigt tidigt, redan som sjuåring började jag spela fotboll i Djurgården och hittade styrketräningen först runt artonårsåldern. Jag gjorde därefter en resa från att träna för att ha kroppen och utseendet jag ville till att hitta en balans och nu istället träna för hälsa och välmående. Detta känns extra viktigt då jag idag är tvåbarnsmamma och vill såväl orka leka med mina barn som lära dom hur en sund och balanserad livsstil ser ut.

Det var i samband med att jag blev mamma som min karriär som ”mammatränare” tog fart, och jag äger idag två studios i Stockholm vid namn ”Sthlm Bootcamp Factory” efter att ha jobbat på SATS i många år. 

Att jobba som personlig tränare är ett av de bästa val jag gjort, för att få vara med och stötta en person när denne tillslut vågar släppa taget och ta det där första steget på sin resa, oavsett start och mål, är helt otroligt. När människor för första gången gör saker de trodde var omöjligt, då händer något magiskt.

Mitt namn är Alexandra Järgren, jag är 29 år gammal och ser fram emot att träffa dig på Axelsons PT Education. 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
12.06.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Göteborg
 

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se