Alexander Öqvist


Jag fann kärleken till styrketräning redan i högstadiet, men hittade en extra glöd när jag gjorde lumpen som stadsskyttesoldat. Det var en period som utmanade mig såväl fysiskt som mentalt i många nya situationer, och jag kände snabbt att träning och hälsa utvecklades från att vara styrketräning och konditionsträning till att handla mer om välmående och att låta kroppen prestera. Den personliga utveckling jag helt plötsligt såg hos mig själv födde tanken om att bli Personlig Tränare, dels för att hjälpa andra till en bättre vardag och nå sina träningsmål, men också för att jag ville visa andra människor att träning kan ge så mycket mer än magrutor och biceps.

Jag pluggade till Personlig Tränare på Axelsons PT Education år 2010, och valet föll just på den skolan då jag från vänner och bekanta fått höra väldigt mycket positivt om såväl skolan som utbildningen i sig. Att Axelsons i stort har ett såpass välkänt namn gjorde även att det kändes som ett säkert kort när jag efter utbildningen skulle bege mig ut i arbetslivet.

Utbildningen i sig var otroligt djupgående och omfattande, vilket jag även fått intrycket av när jag jämförde den med andra utbildningar innan jag valde. Just utbildningens upplägg och struktur är något jag haft väldigt stor nytta av i jobbet som PT, ett jobb jag fick direkt efter utbildningen. Mitt första jobb som PT var i Norge där jag jobbade heltid redan från start, för att därefter ha startat ett eget företag och arbetat med träning online under sju års tid på NoRegrets.

Mitt namn är Alexander Öqvist, jag är 31 år gammal och kan verkligen rekommendera Axelssons PT Education till alla som vill bli Personliga Tränare.

 

 

 

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
12.06.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
01.09.2023
Göteborg
 

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se