SATS

”We make people happier and healthier”

Varje dag arbetar vi på SATS för att fler människor ska träna regelbundet och ett av våra bästa verktyg för att åstadkomma detta är personligt anpassad träning. 

Som Personlig Tränare på SATS hjälper du våra medlemmar att träna säkert och effektivt genom individuellt framtagna träningsprogram. Du finns där för att pusha, motivera och hitta nya övningar till dina kunder. Du är lyhörd för individuella behov och inneha stor yrkeskunskap för att kunna ta fram träningsprogram med god variation samt omväxlande och effektiva övningar.  

Att arbeta som Personlig Tränare på SATS innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya såväl som befintliga kunder. Antal kunder är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland våra medlemmar. I rollen som Personlig Tränare styr du själv din arbetstid och din lön. Vi vet att första tiden som PT kan vara tuff, men med bra verktyg, möjliggör vi att du ska få alla förutsättningar som krävs för att bli framgångsrik i din roll.  

Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att ta fram träningsprogram och vägleda våra medlemmar i deras träning och tillsammans arbeta mot deras mål. Lika viktigt i rollen är ta ansvar för driften på centret, att hålla center rent och snyggt samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar. 

 

Vi söker dig som:  

• Är relationsskapande och bra på försäljning  

• Är en driven lagspelare som arbetar mot både individuella och gemensamma mål  

• Trivs i en högpresterande miljö och gillar att tävla  

• Är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation  

• Vill arbeta minst 20 h/v som PT och är beredd på arbetstid som är förlagd även på kvällar och helger  

• Älskar träning och hälsa  

 

Därför ska du arbeta som PT på SATS:  

Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa träningsupplevelse och som Personlig Tränare kommer du vara i främsta led för att vi ska nå våra högt uppsatta mål. Vi söker engagerade personer som brinner för träning och hälsa. Träning är det bästa vi vet och vi arbetar varje dag för att fler ska ta del av träningsglädjen! 

För dig som vill arbeta som PT hos oss, erbjuder vi ett starkt team med duktiga kollegor där du har möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter. Vi ser till att du har arbetskläder, skor och förstklassig träningsutrustning i fina lokaler. Vi ger dig möjlighet att växa och hjälper dig att forma din karriär på ett sätt som passar dig. Vi står även för visitkort, tränings- och testutrustning, vidareutbildningar, olycksfallsförsäkringar för dig och dina kunder, semesterersättning, pensionsförsäkring m.m.

Med grymma lokaler, många medlemmar och energiska kollegor är vi säkra på att vi kan erbjuda en rolig och utvecklande arbetsmiljö. Därför ställer vi stora krav på att våra PT:s ska ha en gedigen utbildning. Vi har flera utbildningar som vi kontinuerligt kontrollerar kvaliteten på. Har du liknande utbildning från andra utbildningsleverantörer kommer vi självklart att behandla din ansökan och stämma av att dina kunskaper möter våra kunskapskrav. Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.  

 

Din ansökan  

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du är registrerad på www.ptlicens.se. Där kan du antingen registrera dig genom att ha genomfört en av Friskvårdsföretagen godkänd utbildning, ha en gedigen arbetserfarenhet som PT alternativt genomfört deras prov med godkänt resultat. 

Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker. Du kan bli kontaktad av oss centralt på Servicekontoret eller direkt av en Platschef. I vår rekryteringsprocess genomför du steg såsom intervju med Platschef på SATS center och ett praktiskt arbetsprov.  

Som en del i vår rekryteringsprocess ingår även bakgrundskontroll.  

Lycka till med din ansökan!  

 

Mats Sunebäck  

PT Manager Sverige  

Som elev på Axelsons pt education får du här genom att logga in tillgång till kontaktuppgifter till rekryterande person hos många av branschens mest populära aktörer.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se