BeCore

Vi söker instruktörer som är utbildade personliga tränare eller gruppträningsinstruktörer, som med magnetisk energi har förmågan att fånga ett rum, inspirera och motivera. Vi söker efter dig som glöder för att förmedla din glädje till träning! Har du dessutom ett öra för musik, en stark personlighet med ett genuint intresse att lära för professionell utveckling. Är det du?

 
BECORE är en snabbt växande premium boutique fitness kedja med flera träningsstudios mitt i centrala Stockholm som erbjuder tre internationellt erkända träningskoncept i mindre grupper - Megaformer, Barre och Cycle. BECORE riktar sig till alla människor som önskar en mer personlig gruppträningsupplevelse, en hög servicegrad och som skonsamt vill bygga styrka och kondition samtidigt som det är roligt och ger resultat. BECORE har samlat tre unika internationella koncept under ett tak, och har inget medlemskap utan man betalar per gång via credits i appen eller på hemsidan. Vi har mellan 150-200 schemalagda träningspass i veckan, och erbjuder premium service med lån av handduk och cykelskor, låsbara skåp samt hud- och hårvårdsprodukter av Sachajuan i omklädningsrummen. Vi erbjuder även PT träning inom våra koncept.

 
Som instruktör på BECORE jobbar du i en internationellt inspirerande miljö med kunder och kollegor från många olika länder. Som instruktör blir du del av en härlig gemenskap och får förmånen att inspireras och utvecklas av erfarna kollegor och delta kostnadsfritt på samtligt utbud av klasser. Vi erbjuder kontinuerligt vidareutbildning med internationella coacher inom våra träningsformer, och vi har ofta teamaktiviteter för instruktörer och personal i stort. Vi vill att du ska trivas hos oss!

 

Som instruktör på BECORE uppmanas du att ständigt att instruera, justera och anpassa träningen utefter varje kunds behov och kapacitet samtidigt som du håller energin uppe i gruppträningspasset. Du måste tycka om att stå i centrum och våga vara personlig med samtidigt professionell med våra kunder. Det kan vara högt tempo, men det är högt i tak och det finns goda karriärmöjligheter för rätt person allt eftersom BECORE växer. Vi utbildar alla instruktörer inom våra koncept och erbjuder kontinuerlig vidareutbildning för att kunna växa i sin roll som instruktör. Vi förväntar oss att du har möjlighet att arbeta tidig morgon, kvällar och/eller helger. I gengäld erbjuder BECORE goda villkor, fasta tider och kan erbjuda arbete som frilans alternativt deltidsanställning. 

 

Som elev på Axelsons pt education får du här genom att logga in tillgång till kontaktuppgifter till rekryterande person hos många av branschens mest populära aktörer.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se