Mitt Gym

År 2012 öppnade vi MittGym på Telefonplan i Stockholm. Med våra generösa öppettider 05-23 alla dagar har du som tränare stort spelutrymme gällande kundbokningar. Vi erbjuder alla intresserade kunder en 2 veckors fri testperiod vilket genererar väldigt många nya kontakter att jobba med. 

 

Vi erbjuder kunderna personlig träning, PT Small Group samt programupplägg. Med andra ord finns det flera möjliga inkomstkällor för dig som tränar och kunderna kan själva välja det alternativ som passar deras prisnivå. 

 

Som tränare hjälper du våra medlemmar att hålla träningen igång oavsett mål. Vi kan erbjuda dig ett brett utbyte av erfarenhet inom personlig träning och kundservice då vi arbetat i branschen i 20 år. 

 

För att fylla den kvot av kunder du har som målsättning att ha krävs att är du är en bra säljare, flexibel gällande arbetstider och gillar att jobba.  

 

Du kan välja att hyra in dig som tränare eller bli anställd på timbasis. 

 

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig. 

Som elev på Axelsons pt education får du här genom att logga in tillgång till kontaktuppgifter till rekryterande person hos många av branschens mest populära aktörer.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Jag är intresserad. Kontakta mig!

Fyll i ditt namn, telefonnummer og e-post så hör vi av oss.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se