Activage

Activage är ett svenskt företag som driver träningscenters som enbart riktar sig till den seniora

målgruppen, från ca 55 år och uppåt. I dagsläget finns det tre center som är etablerade i innerstan i Stockholm. Det första öppnades på Södermalm 2016. Ett Activage Center är lika mycket en mötesplats som en träningsanläggning. Vår vision är att förbättra livet för Europas seniorer genom träning och social gemenskap som en självklar del av vardagen.

Som tränare/PT hos oss har du tydliga produktionsmål där du i stor utsträckning använder din kompetens i att leda olika former av cirkelträningar (max 12 stycken deltagare), och tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av ett Activage Center där en viktig del är vår loungeyta där mycket av Activagekänslan skapas. Även att träna individuella medlemmar mot specifika mål ingår i arbetsuppgifterna.

Är du rätt person för oss och vår målgrupp? Då vidareutbildar vi dig i de områden vi tycker är viktiga för att arbeta kvalitetsfyllt med målgruppen! Vi erbjuder fast månadslön, kollektivavtal, arbetstid vardagar/dagtid och friskvårdpeng.

Som elev på Axelsons pt education får du här genom att logga in tillgång till kontaktuppgifter till rekryterande person hos många av branschens mest populära aktörer.

Lic. Personlig Tränare 2.0

Ett yrke för dig som älskar träning

Vår utbildningen är utformad för att motsvara de krav som ställs på marknaden, samt att utrusta den blivande tränaren med praktisk erfarenhet som ingen annan utbildning idag erbjuder. Ett nära samarbete mellan Axelsons PT education och några av Sveriges bästa PTs, utbildare och tränare ger den deltagare som vill en möjlighet att påbörja sin praktiska utveckling redan innan kursstart.

Nästa kurser

Lic. Personlig Tränare 2.0
26.08.2022
Stockholm
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
02.09.2022
Göteborg
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
09.09.2022
Bollnäs
 
Lic. Personlig Tränare 2.0
03.10.2022
Stockholm
 

Jeg er interessert. Ta kontakt med meg!

Fyll inn ditt navn, telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se