Petra Kalla

Petra Kalla är fysioterapeut med inriktning mental hälsa och långvarig smärta samt en av de första i Sverige som är internationellt certifierad yogaterapeut. Med över 20 års erfarenhet av meditation, yoga och qigong har hon ett djupt intresse hur kropp-sinne samskapar vår upplevda hälsa. Hon har undervisat på flera olika yogalärarutbildningar samt varit huvudlärare och utbildningsansvarig på Urban OM yogaskola i Stockholm. Hon studerar för närvarande en magister i smärta och smärtrehabilitering. Varje vecka möter hon i kliniken människor med stressrelaterad ohälsa, långvarig smärta, sömnproblem och mental ohälsa. Petra älskar att dela metoder som stödjer individens väg mot ökad självkännedom, självmedkänsla och inre trygghet. 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se