Peter Sjöberg

Peter har läst idrottsvetenskap på Mittuniversitet och även Sports Nutrition på Precision Nutrition i USA. Han är även utbildad personlig tränare, löpcoach, yogainstruktör, kostrådgivare. Som idrottslärare och personlig tränare så har han jobbat med träning och hälsa i över 20 år. Efter över 10 år som idrottslärare så driver han nu eget inom träning och jobbar framförallt med löpare. Han driver även en simskola för barn. Utöver detta har han bland annat jobbat som fystränare för unga atleter och jobbat med thailändska ungdomslandslaget i fotboll som fystränare. Peter brinner mycket för träning och hälsa och att hjälpa och inspirera människor till att må bättre och att nå sina uppsatta mål. Att ha möjligheten att påverka andra människors tillvaro till det bättre och få folk att förstå att träning och hälsa kan vara roligt och enkelt, är mycket stimulerande för honom. 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se