Studio Östersund

Studio Östersund

Publisert: 24.10.2019 KL. 07:20
Av: Jonathan Fagerlund

Studio Östersund är en unik och exklusiv mötesplats för dig som vill ha en anpassad lösning för träning, välbefinnande och värdesätter hela upplevelsen av ditt träningspass eller behandling. Vi vänder oss både till dig som enskild individ och till företag som vill ha en unik helhetslösning för hälsa på arbetsplatsen. Exklusivitet står för att mötet hos oss ska erbjuda det lilla extra, det unika och personliga. Hos oss blir du aldrig en i mängden.

Studion är öppen för dig som bokat tid hos en av våra personliga tränare eller har anmält dig till en grupp, workshop eller liknande. Här finns inga medlemsskap, du betalar endast för den träning som du genomför.

Om oss
Studio Östersund är en unik och exklusiv mötesplats för där vi erbjuder en anpassad lösning för träning, välbefinnande och värdesätter hela upplevelsen av ett träningspass eller behandling. Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag som vill ha en unik helhetslösning för hälsa på arbetsplatsen. Exklusivitet står för att mötet hos oss ska erbjuda det lilla extra, det unika och personliga.  Studion erbjuder personlig träning, gruppträning, workshops, föreläsningar, träningsevent och företagsträning. . Här finns inga medlemsskap, kunden betalar endast för den träning som man genomför.

Att jobba som personlig tränare i Studio Östersund innebär att du jobbar i en miljö som känns mer hemtrevlig och personlig än på ett vanligt gym.  

Villkor
Som personlig tränare i Studio Östersund är du egen företagare och du hyr in dig månadsvis till en fast kostnad. Du har möjlighet att hålla gruppträningspass, workshops och personlig träning både enskilt och i liten grupp. Allt utefter överenskommelse med andra som arbetar i studion.

 

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se