Actic

Actic

Publisert: 15.11.2019 KL. 11:55
Av: Richard Axelson

Vår vision

Vi vill arbeta mot ett friskare samhälle genom att inspirera till fysisk aktivitet och träning. Actic är en av Nordens ledande träningskedjor med över 150 anläggningar varav ca 100 i Sverige och är även verksamma i Norge, Tyskland och Österrike. Med stor geografisk spridning, från Ystad i söder till Kiruna fortsätter vi utvecklas och ser att på så sätt kan engagera ännu fler människor till att bli fysiskt aktiva.

 

Att jobba som PT på Actic

Som PT hos oss är din uppgift att hjälpa både medlemmar och icke medlemmar till att nå sina mål med sin träning. Varje medlem som börjar hos oss får två tillfällen tillsammans med en personlig tränare, där du möter individen och ser till att hjälpa hen i gång med sin träning och rekommendera bästa lösning för hur denna person når sin målsättning med träningen, alltifrån att klara av en svensk klassiker, till att tävla i styrkelyft, eller orka arbeta i sin trädgård utan smärta.

 

På så sätt erbjuder vi dig ett sätt att komma igång och möta potentiella kunder, utöver det ser vi även till att erbjuda uppstartsutbildning tillsammans med support av en PT ansvarig så att du lyckas med ditt mål som PT, gör du det så vet vi också att våra kunder kommer lyckas med sin träning. Med ett stort antal medlemmar kommer också en naturlig plattform för en stabil kundbas, ytterligare en bra förutsättning för att lyckas i sitt yrke som personlig tränare. Vi söker dig som:

 

 • Har strävar efter att vara professionell i ditt yrke.
 • Vågar vara personlig 
  i kundmötet
 • Tar ansvar för dina
  kunders träning och deras mål.
 • Vill inspirera till ett friskare samhälle.
 • Är aktiv i kundmötet och
  vill bli bäst på personlig träning.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se