Mitt Gym

Mitt Gym

Publisert: 02.08.2019 KL. 02:50
Av: Richard Axelson

År 2012 öppnade vi MittGym på Telefonplan i Stockholm. Med våra generösa öppettider 05-23 alla dagar har du som tränare stort spelutrymme gällande kundbokningar. Vi erbjuder alla intresserade kunder en 2 veckors fri testperiod vilket genererar väldigt många nya kontakter att jobba med. 

 

Vi erbjuder kunderna personlig träning, PT Small Group samt programupplägg. Med andra ord finns det flera möjliga inkomstkällor för dig som tränar och kunderna kan själva välja det alternativ som passar deras prisnivå. 

 

Som tränare hjälper du våra medlemmar att hålla träningen igång oavsett mål. Vi kan erbjuda dig ett brett utbyte av erfarenhet inom personlig träning och kundservice då vi arbetat i branschen i 20 år. 

 

För att fylla den kvot av kunder du har som målsättning att ha krävs att är du är en bra säljare, flexibel gällande arbetstider och gillar att jobba.  

 

Du kan välja att hyra in dig som tränare eller bli anställd på timbasis. 

 

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig. 

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se