Itrim

Itrim

Publisert: 24.10.2019 KL. 07:28
Av: Richard Axelson

 

OM ITRIM

Itrim är världsledande på snabb och hållbar viktminskning. Och vi vet att viktminskning är mer än bara att gå ner i vikt. Det handlar om att leva livet som du vill. Att upptäcka glädjen och möjligheterna som kommer med att må bra. Itrim är ett svenskt företag som grundades 2003 och har ett vetenskaplig baserat program för hållbar viktminskning. Vi finns på flera platser i Sverige och har även center i Kina.

OM PERSOLIG TRÄNING PÅ ITRIM

Även om de flesta människor idag vet att de borde träna regelbundet är det alltför få som gör det. Det behövs mer än kunskap och information, många behöver även en anledning, en egen motivation. För att kunna hjälpa en medlem förbättra sina träningssvanor krävs en förståelse för vad som motiverar just dem, här har du som personlig tränare en betydelsefull roll.

Som personlig tränare på Itrim är du en del av ett team och en viktig del av våra medlemmars resa mot en hälsosammare livsstil.  Många medlemmar har både en hälsocoach och en personlig tränare som stöd. Du kommer träffa personer som önskar hjälp och inspiration att komma igång med sin träning och personer som vill ha utmaningar med tydligt uppsatta mål. Som PT på Itrim kommer du jobba både individuellt och med grupper via våra PT-small groups. Som ledare för våra PT-small groups är du en pedagogisk inspiratör som ser individerna i gruppen och kan hjälpa dem på den nivå de befinner sig. Med stort engagemang är du en central del av gruppens utveckling.

OM DIG

Då vi arbetar med människor vill vi att du har ett stort intresse för att vilja hjälpa och driva medlemmen framåt. Du är en glad, förtroendeingivande, engagerad och innovativ person som skickligt kan bemöta olika personligheter. Du trivs i en miljö med högt tempo och kan snabb vandra på skalan från basträning till mer avancerade träningsupplägg. Du är en säljande person som är duktigt på att identifiera dina medlemmars behov av både stöd och utmaningar för att sedan tillgodose dem via träningsupplägg.

Om du brinner för hälsa ur ett helhetsperspektiv och tycker om att vara del av ett team är vi arbetsplatsen för dig. Vi erbjuder dig att vara med och höja våra medlemmars träningsupplevelse ytterligare!

 

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se