Activage

Activage

Publisert: 24.01.2018 KL. 03:20
Av: Richard Axelson

Activage är ett svenskt företag som driver träningscenters som enbart riktar sig till den seniora

målgruppen, från ca 55 år och uppåt. I dagsläget finns det tre center som är etablerade i innerstan i Stockholm. Det första öppnades på Södermalm 2016. Ett Activage Center är lika mycket en mötesplats som en träningsanläggning. Vår vision är att förbättra livet för Europas seniorer genom träning och social gemenskap som en självklar del av vardagen.

Som tränare/PT hos oss har du tydliga produktionsmål där du i stor utsträckning använder din kompetens i att leda olika former av cirkelträningar (max 12 stycken deltagare), och tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av ett Activage Center där en viktig del är vår loungeyta där mycket av Activagekänslan skapas. Även att träna individuella medlemmar mot specifika mål ingår i arbetsuppgifterna.

Är du rätt person för oss och vår målgrupp? Då vidareutbildar vi dig i de områden vi tycker är viktiga för att arbeta kvalitetsfyllt med målgruppen! Vi erbjuder fast månadslön, kollektivavtal, arbetstid vardagar/dagtid och friskvårdpeng.

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se