Tobias Ydén

Tobias är Leg Fysioterapeut och Specialist inom smärta och smärtrehabilitering. Han har arbetat som Fysioterapeut, fystränare och PT sedan 2009 då han startade sin idrottsskadeklinik i Norrköping. 2013 till 2020 arbetade han på Access Rehab i Stockholm där han under åren hade flertalet PT timmar, föreläsningar om träning och skador för olika sorters idrottare samt varit utbildare och ansvarig för PT-delen inom Redcord Sverige. Sedan 2021 arbetar han på Aleris Rehab i Tullinge där fokus ligger på barn och ungdomar med idrottsskador samt patienter med långvarig smärta. 

Tobias brinner för träning och för att hjälpa patienter från dess skada eller smärta tills att de är tillbaka till full träning eller aktivitet. De senaste åren har fokus legat på konditionsidrottare som han arbetat med men tidigare har han arbetat med många fotbollslag så som Kalmar FF och Sleipner både som terapeut och fystränare.

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se