Seth Ronland

Seth Ronland har undervisat och föreläst inom branschen i över 10 år. Med akademisk bakgrund inom nutrition (kandidatexamen food & nutrition sciences) och ett antal utbildningar inom hälsa/rehab och träning såsom idrottsmedicin, fysträning och beteendevetenskap har Seth unika infallsvinklar på olika frågeställningar. Han är bland annat känd som en av upphovsmännen bakom succén 3D functional training system, från sin karriär som tävlande inom Athletic Fitness och BodyFitness där han tagit såväl SM-guld som SM-silver, och har utsetts till såväl Årets PT som Årets Förebild i Sverige! För Seth är det viktigt att förmedla information så transparent som möjligt, och hos oss träffar du honom bland annat på kursen “Kost och Näringslära” under vår PT-utbildning. 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se