Magnus Hagström

Magnus har jobbat med människor och deras hälsa och utveckling sedan han var 19 år, vilket blir 28 år nu. Under dessa år har det handlat om allt från instruktör för olika träningskoncept och klasser, personlig tränare och löpcoach. Det har även alltid funnits fokus på den mentala utvecklingen, beteendeförändringar och självkännedom.

Idag är hans kompetens bred då han ser på människan som bestående av tre delar som sitter ihop och behöver beaktas mer eller mindre i alla individer. Dessa tre delar är den fysiska kroppen, den psykiska kroppen och den själsliga kroppen. När Magnus jobbar med en individ eller flera så tar han alltid alla dessa tre delar i beaktande. Oavsett om det är en klient som kommer till honom med ingången i träning och rörelse eller om ingången är i terapi eller ledarskapsutveckling så tas alla de tre delarna med. Idag jobbar Magnus med flera olika saker, från Personlig träning, medicinsk träning och företagsträning till samtalsterapi och coaching för både individer, par/relationer och grupper. Ledarskapsutveckling och grupputveckling. Plus att han utbildar och föreläser inom sina områden.

En viktig del för Magnus är nyfikenheten. Att vara nyfiken för nya kunskaper och synsätt. Nyfiken på människor, både i allmänhet och i synnerhet på dem han arbetar med. Han vidareutbildar sig kontinuerligt på olika sätt hela tiden då hans tro är att han aldrig blir färdig och när nyfikenheten att lära sig mer eller annorlunda försvinner så är det dags att byta bana. Förutom en hel del olika tränarutbildningar är han utbildad Samtalsterapeut, Par och Relationsterapeut, ledraskaps/chefsutbildning, massageterapeut.


 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se