Lena Thermaenius-Spångmark

Lena har alltid varit intresserad av rörelse och träning i olika former och i kombination med ett stort intresse och nyfikenhet för människor, utbildade hon sig till leg. sjukgymnast. Sedan 1992 har hon arbetat som sjukgymnast/fysioterapeut inom olika verksamheter tex öppenvård, företagshälsovård och friskvård. Hennes inriktning är sedan drygt 10 år långvarig smärta och psykisk ohälsa. 2015 blev hon klar som magister och specialiserad fysioterapeut, inom smärta och smärtrehabilitering och är även en uppskattad föreläsare för fysioterapeutstudenter på Karolinska Institutet, inom stressrelaterad ohälsa.

Hon utgår alltid från ett helhetsperspektiv med psykosomatisk inriktning, oavsett om hon behandlar personer med utmattning, stressrelaterad ohälsa eller långvarig smärta. Hennes nyfikenhet och engagemang för människan bakom besvären/diagnosen och ambitionen att utvecklas i sitt arbete har fortsatt. Komplexiteten är en stimulerande utmaning i arbetet och att kunna bidra till ökad funktion och livskvalité för individen, är mycket givande.

Lena själv hämtar egen kraft från naturupplevelser, allt från skogar i närmiljö till öppna hav och fjällen. Kombinationen av fysisk aktivitet/träning och återhämtning, har med åren blivit mer viktig. För att också leva som man lär.

Hos oss träffar du Lena på vidareutbildningen Mental Tränare.

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se