Jacob Florin

Jacob har arbetat heltid som Personlig Tränare sedan han gick sin första utbildning 2015 och har därefter såväl tränat som coachat Crossfit sen 2016. Förutom ett geniunt träningsintresse har han även ett stort intresse för den kognitiva delen inom psykologi och hur det påverkar tränare/terapeuter i praktikerrollen, vilket han fördjupat sig inom genom ett tiotal utbildningar med fokus på evidensbaserad praktik. 

I PT-yrket tränar Jacob såväl klienter som lever med smärtproblematik som klienter som vill satsa på sin idrott eller vill förbättra sina beteenden inom kost/träning. Han tycker att det är otroligt viktigt att vara transperent i arbetet som PT, såväl när man söker som förmedlar kunskap, och läser regelbundet på den senaste forskningen. 

Hos oss träffar du Jacob under våra PT-utbildningar i Göteborg! 

Gå tillbaka

Det händer massor hos oss, anmäl dig för våra utskick här.

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, intressanta artiklar med tränings- och hälsotips samt nyheter i våra utbildningar.

EHFA
Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA).
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Den här utbildningen är godkänd för medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund i Sverige. Se kroppsterapeuterna.se
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk. Läs mer på www.ptlicens.se